loading...

SAMENWERKEN

 

We komen misschien van verschillende schepen, maar nu bevinden we ons in dezelfde boot.

Martin Luther King

Eensgezinde filosofie

Echte samenwerking is er wanneer de partners een eensgezinde filosofie hebben. Elk met een eigen focus, samen voor het doel. U bent onze verbindende factor. Uw jacht staat centraal in het project. Aan uw jacht wordt gewerkt door het team van professionals die oog hebben voor detail en een passie voor perfectie.

Wij vragen om focus van de vakmensen die aan het project werken. Focus op hun eigen onderdeel maar ook de kwaliteit om het grote geheel kunnen zien. Het systeem, het product en het gebruik ervan. Jachtservice Makkum brengt die professionals samen, rond een gedeelde filosofie.

 • Younique Yachts

  Younique Yachts zoekt de essentie van wat klanten willen, en ontwerpt en bouwt op basis daarvan jachten. Die vinden we pas geslaagd als ze precies zo presteren, eruitzien, aanvoelen en eenvoudig te gebruiken zijn als u wilt.

 • A+ Rigging

  Rod Rigging, Wire Rigging, Running rigging, Antal deck beslag, Reckmann Furling systemen, Nomen cleats.

 • Cornelis Jongkind

  Met veel van onze klanten hebben we een langdurige relatie opgebouwd. Zij weten dat ze op ons kunnen rekenen voor degelijke en goed geïntegreerde systemen voor een correcte prijs.

 • Alucraft

  Al meer dan 30 jaar bouwen wij aluminium zeiljachten, motorjachten en superjachten. Wij laten uw droom werkelijkheid worden.

De juiste specialist voor elk merk. Specifieke kennis, de voorraden en ondersteuning van de fabrikant onderscheiden een dealer van een universeel bedrijf.